• +31 88 8000 500

Telefonie

Geïntegreerde communicatie

Integreer meerdere communicatiemethoden met realtime communicatietools. De beste manier om de bedrijfsproductiviteit te verbeteren. Voiped Telecom biedt een geïntegreerd communicatieplatform voor telefoongesprekken, videoconferenties, instant-messaging, e-mail, SMS en fax.

Die systemen kunt u eenvoudig integreren met bijvoorbeeld CRM-systemen, webtoepassingen, sociale media en meer. Gebruik onze eenvoudige en flexibele oplossingen met maximale betrouwbaarheid. Wij bieden iedere organisatie in Nederland toegang tot de nieuwe standaard voor geïntegreerde communicatie.

IP PBX
100%
min
50%
VoIP Gateway

Ontdek de voordelen van een VoIP IP PBX-telefoonsysteem. Gebruik IP-telefoons met geïntegreerde communicatie voor bedrijven.

Lees verder
vaste telefonie via IP
SIP Trunking

Gebruik carrier-grade VoIP-services met Tier-1 en Tier-2 leveranciers tegen lage kosten per minuut. Met IP-oproepen en DID-origination naar virtuele nummers wereldwijd.

Lees verder
pstn IP telephonie
VoIP met Disaster Recovery

Betrouwbare zakelijke VoIP met Disaster Recovery. Speciaal voor bedrijven en resellers op basis van de hoogste kwaliteit en met maximale flexibiliteit.

Lees verder