• +31 88 8000 500

Bent u op zoek naar zakelijke Internet gegevens

High-speed internetverbindingen zijn erg gewild in Nederland.  Volgens het State of the Internet-rapport, driemaandelijks gepubliceerd door invest holland, is de gemiddelde Nederlandse internetsnelheidverbinding 15,6 Mbps en is daarmee de top 6 van de wereld. Tegenwoordig biedt het snelle 4G-netwerk zakelijke klanten zorgeloze toegang tot wereldwijde communicatie via een mobiel apparaat. 

Wat is 4G?

4G is de benaming voor de opvolger van 3G. 4G is de nieuwe standaard op het gebied van telecommunicatie. Het voordeel van 4G ten opzichte van 3G is dat het zorgt voor een snellere internetverbinding op je smartphone, tablet of laptop via het mobiele netwerk.

Kenmerken van Voiped Telecom Mobiel Internet.

• Voiped Telecom biedt zakelijke klanten de hoogste downloadsnelheden voor mobiel internet die beschikbaar zijn in Nederland en in de grote Europese steden.
Voor meer mobiliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid bieden we gegarandeerde serviceniveaus voor missiekritieke applicaties voor elke branche.
• Voor meer zakelijke wendbaarheid toegang tot Voiped Telecoms enterprise mobiele WiFi als een service (WaaS) infrastructuur.