Wat is Wi-Fi-mobiliteit?

4g wifi

4G-technologie voor moderne zakelijke communicatie

Wat is Wifi-mobiliteit? Wij garanderen dat clients kunnen roamen en naadloos overschakelen van het ene toegangspunt (AP) naar het andere. Met behoud van de actieve netwerkverbinding, om de vrijheid te ervaren om van het ene naar het andere gebied te gaan. Wissel van het ene AP naar het andere, met behoud van de permanente netwerkverbinding.

Voiped Telecom is uw specialist in Cloud Hosted Wifi-mobiliteit. Wij brengen de benodigde tools en systemen samen in één applicatie. In de Client Management Tool geeft u eenvoudig aan welke apparaten deel uitmaken van uw bedrijfsnetwerk en toegang hebben. Bovendien kunt u gebruik maken van Managed Wifi-mobiliteit, waarmee we zorgen voor een beheerd draadloos netwerk voor IT-beheerders die dit willen configureren en bewaken.

Wi-Fi-mobiliteit in Nederland

Nederland is Europa’s hotspot voor toonaangevende ICT-organisaties, zoals Microsoft, Cisco, Interxion, Infosys, Huawei, Oracle, Intel, IBM, Verizon en Google. Met onze ongeëvenaarde IT-infrastructuur loopt Nederland wereldwijd voorop als het gaat om Wifi-mobiliteit.

Wi-Fi-mobiliteit op maat

Wifi-mobiliteit combineren met onze internetoplossingen, MPLS of IP-VPN? Voiped Telecom is uw specialist om de locatie precies zo in te richten als u wenst. Vanuit een adviserende rol, al kunnen we de technische oplossingen bovendien implementeren en voor u beheren. Met een SLA zoals u wilt, inclusief de voorwaarden die u belangrijk vindt.

Het maakt onze aanpak uniek, waarmee we leverancier zijn geworden voor veel winkelketens, servicebedrijven en andere klanten door heel Europa. Zij gebruiken Wifi-mobiliteit om medewerkers en klanten de beste internetervaring aan te bieden.