• +31 88 8000 500

Wat is wifi-mobiliteit?

WiFi-mobiliteit betekent de mogelijkheid van een clientapparaat om te roamen of om van het ene toegangspunt (AP) naar het andere over te schakelen, terwijl er nog steeds een actieve netwerkverbinding is.  Wanneer roaming effectief is, kunnen clientapparaten van het ene gebied naar het andere worden verplaatst en van AP naar AP gaan zonder toepassingen te onderbreken die een permanente netwerkverbinding vereisen.

Moderne draadloze toegangspunten zijn flexibele apparaten die de capaciteit hebben om grote aantallen gelijktijdige snelle verbindingen met smartphones, tablets en laptops te ondersteunen. Dit betekent ook ondersteuning voor een brede selectie van verschillende toepassingen, van documenttoegang voor lage bandbreedte tot HD-videoconferentiestreams tot apparaten met 4K-schermen.

Voiped Telecom biedt cloud-hosted wifi-mobiliteit die de mix van tools bij elkaar brengt in één applicatie, een client-managementtool, waarmee u onderscheid kunt maken tussen apparaten die deel uitmaken van uw bedrijfsnetwerk.

Voor compleet draadloos netwerk biedt Voiped Telecom ook centraal beheerde wifi-mobiliteit waarmee IT-beheerders één portal kunnen maken voor het configureren van beleid en het monitoren van netwerkgebruik en werknemers een zelfbedieningsportal kunnen aanbieden waar ze BYOD-apparaten kunnen registreren en hun draadloze toegang kunnen beheren.

Wifi-mobiliteit in nederland

Nederland is Europa's hotspot voor vooraanstaande IT-bedrijven, waaronder Microsoft, Cisco, Interxion, Infosys, Huawei, Oracle, Intel, IBM, Verizon en Google en Voiped Telecom biedt aangepaste wifi-mobilit die geschikt is voor elke zakelijke omgeving. Met een ongeëvenaarde IT-infrastructuur en een technisch opgeleid Engelstalig personeelsbestand heeft Nederland een van de meest geavanceerde wifimobiliteitsmarkten ter wereld.

Door deze diensten niet alleen in Nederland, maar ook in veel andere landen aan te bieden, kunnen we een totaaloplossing zijn voor winkelketens, gecentraliseerde klanten met meerdere vestigingen of IT-partners die hun klanten willen ontzorgen met alle voorwaarden die in bepaalde landen te zien zijn Wij bieden connectiviteit waar u maar wilt en zorgen ervoor dat dit gebeurt.

Aangepaste Wifi-mobiliteit

Wifi-mobiliteit kan ook gepaard gaan met standaard internet, MPLS of IP-VPN en Voiped Telecom biedt de tools om ervoor te zorgen dat uw locatie precies zo is als u wilt. We spelen een adviserende rol en zorgen voor alles, van het moment van inventarisatie tot implementatie en levering van de wifi-mobiliteitsverbinding met alle SLA-voorwaarden die van tevoren zijn besproken.

Deze aanpak is uniek en op deze manier hebben servicebedrijven en met name winkelketens en gastvrijheid gevonden dat wifi-mobiliteit cruciaal is voor hun zakelijke communicatieportfolio.