• +31 88 8000 500

Wat is Wi-Fi-mobiliteit?

WiFi-mobiliteit zorgt ervoor dat een clientapparaat kan roamen of overschakelen van het ene toegangspunt (AP) naar het andere.  Hoewel er nog steeds een actieve netwerkverbinding is, is roaming effectief en heeft een apparaat de mogelijkheid om van het ene gebied naar het andere te gaan en van AP naar AP te gaan zonder toepassingen te onderbreken die een permanente netwerkverbinding vereisen.

Voiped Telecom biedt cloud-gehoste wifi-mobiliteit die de mix van tools samenbrengt in één applicatie. Een client management tool, waarmee u onderscheid kunt maken tussen apparaten die deel uitmaken van uw bedrijfsnetwerk. Voor een compleet draadloos netwerk biedt Voiped Telecom ook centraal beheerde wifi-mobiliteit waarmee IT-beheerders één portal kunnen maken voor het configureren van beleid en het bewaken van het netwerkgebruik.

Wi-Fi-mobiliteit in Nederland

Nederland is Europa's hotspot voor toonaangevende IT-bedrijven, waaronder Microsoft, Cisco, Interxion, Infosys, Huawei, Oracle, Intel, IBM, Verizon en Google. Met een ongeëvenaarde IT-infrastructuur heeft Nederland een van de meest geavanceerde Wi-Fi-mobiliteitsmarkten ter wereld.

Aangepaste Wi-Fi-mobiliteit

Wifi-mobiliteit kan ook gepaard gaan met standaard Internet, MPLS of IP-VPN en Voiped Telecom biedt de tools om ervoor te zorgen dat uw locatie precies zo is als u wilt. We spelen een adviserende rol en zorgen voor alles, van het moment van inventarisatie tot implementatie en levering van de wifi-mobiliteitsverbinding met alle SLA-voorwaarden die van tevoren zijn besproken.

Deze aanpak is uniek en op deze manier hebben servicebedrijven en met name winkelketens en gastvrijheid gevonden dat wifi-mobiliteit cruciaal is voor hun zakelijke communicatieportfolio.