• +31 88 8000 500

Veld diensten

Veld diensten

Veld diensten

IT Installaties

Voiped Telecom biedt behendige en robuuste ICT-connectiviteit aan de overkant Europa. Onze technici in het veld zijn gecertificeerd en uitgerust om uw integratie op elke vaste of externe locatie te implementeren.

Noodherstel

Voiped Telecom bouwt uw netwerk op, zet private en publieke cloud hosting op. We beheren, bewaken en optimaliseren uw cloud- en netwerkinfrastructuur, inclusief noodherstel.

Op maat  projecten

Wij biedt zorg op maat voor onze gewaardeerde klanten en onze toegewijde projectmanager zal met u samenwerken om de oplossingen te vinden die u nodig hebt.

Diensten in meer dan 22 talen

Ons diverse team van IT-professionals deelt meer dan 22 internationale talen. We bieden complete end-to-end connectiviteits oplossingen, van concept en strategie tot ontwerp, implementatie en ondersteuning.

 Uitstekend klantenservice

Voiped Telecom biedt efficiënte en betrouwbare diensten in heel Europa. Onze technici in het veld zijn ervaren en worden ondersteund door projectmanagers om de oplossingen te vinden die u nodig hebt.

Migraties

Voiped Telecom begeleidt uw organisatie om de transitie naar de cloud te integreren. We werken samen met lokale en internationale leveranciers van cloudinfrustucture om het meest geschikte product en een doorlopende strategie te garanderen.