• +31 88 8000 500

Vaste telefonie geleverd op welke manier dan ook

telefonie

Vaste telefonie geleverd op welke manier dan ook

Voiped Telecom biedt alles aan m.b.t. vaste telefonie.
Dit niet alleen in Nederland, maar ook in vrijwel alle landen in Europa én daarbuiten.


vaste telefonie

Vaste telefonie van traditioneel naar IP-telefonie

Vaste telefonie verandert voortdurend en dat niet alleen in Nederland. Waar ISDN steeds meer in Nederland zal worden vervangen door IP-telefonie zijn er nog steeds veel landen waar nog niet gesproken wordt over het afschaffen van deze analoge lijnen. Daarnaast blijven PSTN-telefonielijnen ook nog steeds bestaan in vele landen. Hiervoor kunnen wij per land een indicatie aangeven wat de mogelijkheden zijn, maar ook advies geven en begeleiding in migraties om ouderwetse telefonie te laten binnen komen via IP-technologie met behoud van de ISDN/PSTN technologie. Dit blijft nog steeds voor grotere retailketens én coorporate klanten interessant wanneer het technische ontwerp erachter zal blijven werken zoals het nu is. 

Vaste telefonie via IP is vandaag de dag steeds populairder is gesneden koek voor vele telefoniebedrijven, en ondersteunen wij al reeds in meer dan 100 landen waarbij diverse soorten nummers én uit verschillende delen van landen kunnen worden geleverd op een efficiente snelle en directe manier. Hierdoor worden forse besparingen gerealiseerd en kan er veel flexibeler gewerkt worden waardoor locatieonafhankelijk gewerkt kan worden én het bedrijf een lokale bereikbaarheid heeft in dat gekozen land, zonder daarbij fysiek aanwezig te hoeven zijn.

Producten vaste telefonie

vaste telefonie

Vaste telefonie via WLR (PSTN/ISDN)

Op zoek naar analoge (PSTN) of ISDN oplossingen? Wij kunnen dit complete gamma leveren, zowel in oude als nieuwe variant.

Lees meer
vaste telefonie via IP

Vaste telefonie geleverd op IP of SIP-Trunk

Vaste telefonie kunnen wij afleveren op IP, of welke andere mogelijkheden dan ook, én dat overal ter wereld.

Lees meer
mobiele telefonie

Mobiele telefonie flexibel geschakeld

Mobiele telefonie met mogelijkheid voor afleveren van SMS naar bijvoorbeeld e-mail? Geen probleem!

Lees meer

CONTACT US