• +31 88 8000 500

Unified communications en colloboration voor digitale transformatie

Unified Communications
Unified Communications geleverd met onbeperkte capaciteit.

Unified Communications verwijst naar een telefoonsysteem dat meerdere communicatiemethoden integreert met realtime communicatietools met als doel de bedrijfsproductiviteit te verbeteren. Voiped Telecom biedt een unified communications-platform voor telefoongesprekken, videoconferenties, instant messaging, e-mail, sms en fax die kunnen worden geïntegreerd met andere bedrijfshulpmiddelen zoals CRM-systemen, webtoepassingen, sociale media en meer. Onze oplossingen zijn eenvoudig maar uitgebreid, flexibel en betrouwbaar om ervoor te zorgen dat elk bedrijf in Nederland toegang heeft tot deze nieuwe standaard die unified communications te bieden heeft.

vaste telefonie
VoIP Gateway

Ontdek de voordelen van een VoIP IP PBX-telefoonsysteem via IP-telefoons die bedrijven van elke omvang een echt unified communicatie-ervaring bieden.

Lees verder
vaste telefonie via IP
SIP Trunking

Toegang tot carrier-kwaliteit VoIP-services met Tier 1- en Tier 2-leveranciers voor lage kosten per minuut IP-oproepen en Wholesale DID-originatie naar virtuele nummers wereldwijd.

Lees verder
pstn IP telephonie
PSTN-Gateway

Voor bedrijven van elke omvang bieden wij een traditionele telefoondienst via een PSTN-lijn om te ondersteunen kritieke services, zelfs bij afwezigheid van ADSL-connectiviteit.

Lees verder