• +31 88 8000 500

Telefoontje Routing & SIP Trunking

Voiped Telecom geeft bedrijven de mogelijkheid om direct toegang te krijgen tot hoogwaardige en kosteneffectieve oproeproutering.

Via ons wholesale-netwerk van channel-partnerschappen, vergemakkelijkt Voiped uw organisatie met de breedste beschikbaarheid van directe en kosteneffectieve routes voor analoge en digitale trunks tussen landen.

Omdat Voiped gesprekken via de PTSN voert, profiteert uw organisatie ervan dat u de normale gesprekskosten negeert die van toepassing zijn voor internationale gesprekken tussen landen.

Voiped biedt de meest flexibele telecomoplossingen voor de Europese zakelijke markt en biedt uw volledig aanpasbare en schaalbare oproeprouting om aan uw specifieke vereisten te voldoen.

SIP Trunking

Wat is SIP Trunking door Voiped Telecom

De eenvoudig te configureren SIP-trunks van Voiped Telecom zijn goedkoper in gebruik dan ISDN en zijn bovendien minder duur om te onderhouden en te upgraden. We werken samen met BT's netwerk om u het beste te bieden op het gebied van wholesale telecomoplossingen.

Met een SIP-trunk kunt u VoIP buiten uw bedrijfsfirewall uitbreiden en overstappen naar het openbare telefoonnetwerk (PSTN), dat u een directe link naar VoIP-kanalen biedt.

Uw SIP Trunk maakt via ons netwerk verbinding met uw PBX en wij bieden u toegang tot de PTSN. U hebt een centrale, directe en beheersbare manier om uw zakelijke telecom op een kosteneffectieve manier te beheren.

Via virtuele IP-gebaseerde trunklijnen (SIP-trunks) kunnen zakelijke gebruikers oproepen plaatsen en ontvangen naar vaste, mobiele en andere virtuele nummers.

Neem Contact

CONTACT US