• +31 88 8000 500

Voiped Telecom Spraak & Data Diensten Europa

Voiped Telecom levert een heel scala aan diensten voor tal van bedrijven als telecomproviders, partners en grootzakelijke klanten. Hierbij maken wij gebruik van ons wereldwijde netwerk waarmee wij voor iedere vraagstuk een product, dienst of oplossing hebben. 

Voiped Telecom

Wholesale carrier Diensten.

Wij bieden als één van de weinigen echte wholesale carrierdiensten aan. Wij excelleren in no-nonsens diensten zonder hoge opstartkosten. Hierdoor kan zowel een partner, telecomprovider als grootzakelijke klant direct profiteren van vele voordelen. Opstarten gaat soms in een uur, waarbij andere partijen weken zo niet maanden doen over het aansluiten van een aansluiting met een dienst die daarbij besteld is.

Lees verder
Fixed Telephony SIP Trunking Wholesale Voice

Vaste Telefonie

Wij bieden en excelleren in, in-house vaste telecomoplossingen die SIP-trunking, nummeringsdiensten, interconnects en wholesale-terminatie omvatten.

Lees verder
data networking connectivity

Netwerk Connectiviteit

Behoefte connectiviteit op een locatie in Nederland of Europa? Wij hebben de beste oplossingen voor u met dank aan ons Europees netwerk..

Lees verder
custom software devlopment by voiped telecom

Netwerkaanpassing

Netwerkaanpassing is onze hobby, zonder dat het veel kost. We zetten onze vaardigheden in voor projecten waar de beste oplossing samen te vinden is.

Lees verder