• +31 88 8000 500

Wat is een Zakelijke SIP Trunking?

Gebruik maken van hoogwaardige en voordelige oproeproutering? Met onze channel-partnerschappen maken we dat graag gemakkelijk. We bieden de breedste beschikbaarheid van voordelige routes voor analoge en digitale trunks tussen landen.

U belt via het PSTN, zodat u geen normale gesprekskosten betaalt, ook niet voor internationale gesprekken. Dat betekent dat u een flexibele telecomoplossing gebruikt voor de Europese zakelijke markt. Schaalbaar en aan te passen, voor een oplossing op maat.

SIP Trunking

Agile en gecentraliseerde communicatie gedistribueerd via SIP Trunking

Onze SIP Trunks zijn goedkoper in gebruik dan ISDN en bovendien eenvoudig te configureren. Ook de onderhoudskosten en upgrade-kosten liggen een stuk lager.

Met een SIP Trunk breidt u VoIP uit tot buiten de bedrijfsfirewall. U stapt over naar het openbare telefoonnetwerk (PSTN) voor een directe link naar VoIP-kanalen.

Via ons netwerk maakt uw SIP Trunk verbinding met uw PBX en bieden we u toegang tot de IP. Het is een centrale, directe en beheersbare manier om uw zakelijke telefonie voordelig te houden.

Met virtuele IP-Trunklijnen (SIP Trunks) kunnen zakelijke gebruikers bellen naar vaste, mobiele en andere virtuele telefoonnummers.

Neem contact op