• +31 88 8000 500

Wat is een Zakelijke SIP Trunking?

Voiped Telecom biedt bedrijven de mogelijkheid om direct toegang te krijgen tot hoogwaardige en kosteneffectieve oproeproutering.

Via ons wholesale-netwerk van channel-partnerschappen, vergemakkelijkt Voiped Telecom uw organisatie met de breedste beschikbaarheid van directe en kosteneffectieve routes voor analoge en digitale trunks tussen landen.

Omdat er via het PSTN wordt gebeld, profiteert uw organisatie van het negeren van de normale gesprekskosten die gelden voor internationale gesprekken tussen landen.

We bieden de meest flexibele telecomoplossingen voor de Europese zakelijke markt en bieden volledig aanpasbare en schaalbare oproeproutering om aan uw specifieke vereisten te voldoen.

SIP Trunking

Wat is SIP Trunking? 

De eenvoudig te configureren SIP-trunks van Voiped Telecom zijn goedkoper in gebruik dan ISDN en zijn bovendien minder duur om te onderhouden en te upgraden. 

Met een SIP-trunk kunt u VoIP buiten uw bedrijfsfirewall uitbreiden en overstappen naar het openbare telefoonnetwerk (PSTN), dat u een directe link naar VoIP-kanalen biedt.

Uw SIP Trunk maakt via ons netwerk verbinding met uw PBX en wij bieden u toegang tot IP. U hebt een centrale, directe en beheersbare manier om uw zakelijke telecom op een kosteneffectieve manier te beheren.

Via virtuele IP-gebaseerde trunklijnen (SIP-trunks) kunnen zakelijke gebruikers oproepen plaatsen en ontvangen naar vaste, mobiele en andere virtuele nummers.

Neem contact