• +31 88 8000 500

Van PSTN-IP Telefonie

Vaste telefonie verandert voortdurend en ISDN wordt in toenemende mate vervangen door IP-telefonie.

Op dit moment worden in Nederland en in veel andere Europese landen analoge lijnen afgeschaft, maar voor veel bedrijven blijven PSTN-telefoonlijnen bestaan.

Voiped Telecom biedt ICT-strategie en -implementatie voor IP-communicatiemigraties. Van legacy tot IP-technologie, bedrijven kunnen nog steeds legacy ISDN-PSTN-technologie behouden en blijven ususale operaties zonder onderbreking handhaven.

Voiped Telecom biedt ook directe dial-in (DDI) via de PSTN die de mogelijkheid biedt om geografische, nationale zakelijke telefoonnummers te koppelen aan 0800- en 0900-servicenummers.

Als gevolg hiervan kunnen aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd en kan op een veel flexibelere manier worden gewerkt, waardoor locatieonafhankelijk werk kan worden gedaan en het bedrijf in het gekozen land lokaal toegankelijk is zonder fysiek aanwezig te hoeven zijn.

Buiten Nederland hebben wij een ontzettend groot direct netwerk van bekende telecomproviders waardoor wij dit mogelijk kunnen maken in meer dan 100 landen. Afhankelijk van de regulaties per land, helpen wij u met alle procedures om vaste telefonie buiten Nederland te koppelen waar u maar wilt.