Over Voiped Telecom

Over Voiped Telecom

Sinds onze oprichting in 2008 zijn we gespecialiseerd in spraak- en datadiensten voor het MKB en onze belangrijke partners. We realiseren professionele en flexibele oplossingen, waarmee we zijn uitgegroeid tot een dominante Nederlandse leverancier van Data Networking Communications voor klanten door heel Europa.

We zijn gespecialiseerd in colocatie in Nederland en wereldwijd, net als cloudservices en Disaster Recovery vanuit hoogwaardige Nederlandse datacenters. Bovendien begeleiden we onze klanten bij hun digitale transformatie, met de focus op verticale markten zoals die voor data en informatie, communicatie en technologie. We werken voor klanten op het gebied van onderwijs en onderzoek, in de detailhandel, dienstensector, transport en logistiek en bijvoorbeeld zakelijke dienstverlening.

Onze visie

 Met de kwaliteit, het brede aanbod en onze integratiemogelijkheden voor functionaliteiten garanderen we service op het hoogste niveau.

Onze missie

Wij geloven dat succes voortkomt uit het doorlopend streven naar onbegrensde mogelijkheden en innovatieve oplossingen.

Onze strategie

We leveren ICT oplossingen door heel Europa en we werken we samen met strategische partners voor belangrijke systeemfunctionaliteiten.