• +31 88 8000 500

Oplossingen

Oplossingen

Telefonie.

Unified communications.

Internet connectiviteit.

Mobiele data.

ISDN-VoIP

IP-telefonie-verbindingen vervangen de behoefte aan een fysieke telefoonkabel. Profiteer van hetzelfde serviceniveau van uw huidige telefonie-operator in een digitale omgeving.

Vaste-Mobiele Telefonie

Verbind uw mobiele draadloze verbinding met een vaste verbinding voor flexibele en handige gespreksdekking overal en altijd.

Telefoon nummer draagbaarheid

Port telefoonnummers van en naar uw VoIP-serviceproviders. Behoud uw oude telefoonnummer en service, zelfs als u van operator verandert.

Wil je meer informatie over telefonie oplossingen?

Oplossingen

Unified communications.

Voiped Telecom biedt een unified communications-platform voor telefoongesprekken, videoconferenties, instant messaging, e-mail, sms en fax die kunnen worden geïntegreerd met andere bedrijfshulpmiddelen zoals CRM-systemen, webtoepassingen, sociale media en meer.

IP communicatie

VoIP verbetert de bedrijfsproductiviteit en -prestaties aanzienlijk en is de innovatie van digitale communicatiediensten voor bedrijven die betrouwbaarheid omarmen en de kosten drastisch verlagen.

3CX hosted telefonie

Verbind uw medewerkers met flexibele en geavanceerde telefoonfuncties, waaronder audio, videoconferenties en callcenter modules,ongeacht de geografische locatie.

SIP trunking

Uw virtuele telefoonnummer en SIP Trunk-verbinding inschakelen is eenvoudig. Elke oproep die via DID of virtuele middelen wordt ontvangen, kan via uw SIP-trunkgateway worden geconverteerd.

Wil je meer informatie over unified communications en colloboration?

IP Transit

Met een groot aantal partnerschappen via onze backbone tier 1-providers, profiteren onze klanten van doorvoer naar kritieke Internet uitwisselingspunten.

Ethernet over glasvezel

EoFTTC is geschikt voor alle MKB-bedrijven waar internettoegang cruciaal is, het biedt supersnelle breedband met constante bandbreedte en niet-competitieve lijnen naast gegarandeerde SLA's.

Glasvezel Internet

Voiped Telecom levert glasvezel point-to-point Internet toegang voor gegarandeerde Interconnectie diensten in heel Nederland en Europa.

Wil je meer informatie over connectiviteit oplossingen?

Oplossingen

Mobiele data.

Blijf overal in Europa verbonden met draagbare 4g mobiele data-Internet. We bieden EU-gegevens simkaarten, virtuele nummers, M2M simkaarten, en draagbare WiFi voor flexibele en onbeperkte Internet toegang die voldoet aan de behoeften van elke sector van moderne bedrijfs.

Data simkaart

EU-data sim kaart opties bieden de vrijheid van volledige mobiele gegevensflexibiliteit, zodat u overal in Europa verbonden kunt blijven met internet.

Draagbare Wi-Fi-router

Overal een altijd toegang tot een privé-internetverbinding met de 4g draadloze router van Voiped Telecom.

Virtuele nummers

Vestig een lokale aanwezigheid in elk land met een geografisch nummer verzorgd door Voiped Telecom. Hoewel u mogelijk niet fysiek aanwezig bent, virtueel nummers aanbod een volledig scala aan gehoste voip-services.

Oplossingen

Is uw organisatie klaar machtigen om digitale transformatie ?

Voiped Telecom is hier om u te ondersteunen. Of u nu een klein bedrijf of een grote onderneming bent, wij leveren succesvolle resultaten.