Ons Netwerk

Multi-homed connectiviteit

De partnerschappen van Voiped Telecom met interconnectiehubs op de belangrijkste locaties van Europa maken snelle, hoge veerkracht, 100% carrier-neutrale connectiviteitstransit met uitgebreide directe interconnecties en bilaterale verbindingen in heel Europa mogelijk.

Met een connectiviteit tot 100 GB biedt Voiped Telecom optimale load balancing, routeoptimalisatie en uitstekende Europese en internationale dekking .

Europese dekking

Met ons eigen Autonomous System (AS204805) beheren we een Europees netwerk waarbij wij zelf alle controle hebben over het verkeer en de netwerkcomponenten waarover wij data versturen en ontvangen. Voor meer informatie over waar wij zitten en hoe wij aansluitingen kunnen maken, houden wij uiteraard ook de PeeringDB pagina bij.

Bij Voiped Telecom streven we naar de best betrouwbare telecomoplossingen in een veilige en private netwerkomgeving. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar en altijd volgens de belangrijkste wet- en regelgeving en richtlijnen voor hoogwaardige ICT communicatie-oplossingen.

  • IPv4 / Ipv6
  • 24 × 7 NOC-beschikbaarheid
  • Ondersteuning voor linkaggregatie Poorttypen:
  • 10 Gigabit Ethernet
  • 100 Gigabit Ethernet
  • Multi-homed met Tier 1-providers
  • Klantenportaal om de netwerkstatus te bekijken
Ons Netwerk

Internet Exchange Point (IXP) - Data faciliteiten

Vanuit ons hoofdkantoor in Nederland hebben we een strategisch sterk netwerk. Gespecialiseerd in full-service telecomoplossingen bedienen onze zakelijke klanten in Europa en over heel de wereld.

Met innovatieve oplossingen creëren we waarde voor onze klanten. We stellen ze in staat hun toonaangevende communicatiediensten universeel te implementeren. Onze klanten profiteren van flexibele, schaalbare en betrouwbare telecomoplossingen.

Neutral Internet Exchange

DE-CIX

London Internet Exchange

Milan Internet Exchange

SpeedIX