• +31 88 8000 500

Ons Netwerk

Met ons hoofdkantoor in Nederland is Voiped Telecom strategisch gepositioneerd om wereldwijde connectiviteitsoplossingen te bieden voor de Europese zakelijke markt en we bieden u de beste inclusieve telecomoplossingen op dit gebied.

Ons innovatieve pakket met oplossingen voegt waarde toe aan de inspanningen van onze klanten door u in staat te stellen toonaangevende communicatie universeel te implementeren. Dit betekent dat de klanten van Voiped voortdurend profiteren van flexibele, schaalbare en veerkrachtige telecomresolutie.

Onze Missie

Wij geloven dat succes voortkomt uit nooit stilstaand zijn en we streven ernaar om onbegrensde oplossingen te bieden voor het zoeken naar innovatieve manieren om uw bedrijfsactiviteiten te optimaliseren door de kwaliteit, het volume en de interoperabiliteit van de functies die wij u aanbieden continu te verbeteren.

Onze Partnerschappen

Voiped Telecom is een leverancier van spraak-, mobiele en datatelecommunicatie voor organisaties en ondernemingen in heel Europa, en wij ondersteunen onze channel partners bij het faciliteren van u met alle telecomsnetwerkelementen en systeemfunctionaliteiten tegen de meest concurrerende prijspunten in de industrie.

Onze Toewijding

Voiped Telecom streeft ernaar onze belofte aan u, onze gewaardeerde klanten, na te komen door integer te handelen en elke dag te voldoen aan wet- en regelgeving. Voiped Telecom zet zich in om 24 uur per dag, 365 dagen per jaar uw telecomoplossingen te leveren via een veilig gecontroleerde en private netwerkwerking.