• +31 88 8000 500

Ons Netwerk

Vanuit ons hoofdkantoor in Nederland hebben we een strategisch sterk netwerk. Gespecialiseerd in full-service telecomoplossingen bedienen onze zakelijke klanten in Europa en over heel de wereld.

Met innovatieve oplossingen creëren we waarde voor onze klanten. We stellen ze in staat hun toonaangevende communicatiediensten universeel te implementeren. Onze klanten profiteren van flexibele, schaalbare en betrouwbare telecomoplossingen.

Onze Visie en Missie

Wij geloven dat succes voortkomt uit het doorlopend streven naar onbegrensde mogelijkheden en innovatieve oplossingen. Met de kwaliteit, het brede aanbod en onze integratiemogelijkheden voor functionaliteiten garanderen we service op het hoogste niveau.

Onze Partners

We leveren spraak-, mobiele- en datacommunicatie voor organisaties door heel Europa. Daarvoor werken we samen met strategische channel-partners voor telecomnetwerkelementen en belangrijke systeemfunctionaliteiten.

Onze Belofte

Bij Voiped Telecom streven we naar de best betrouwbare telecomoplossingen in een veilige en private netwerkomgeving. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar en altijd volgens de belangrijkste wet- en regelgeving en richtlijnen voor hoogwaardige telecommunicatie-oplossingen.