Voiped Telecom kondigt strategische selectie met Metaswitch aan

Jan,6,2020 Metaswitch Perimeta

Bij Voiped Telecom zijn we altijd op zoek naar nieuwe strategische samenwerkingen. Vandaag kondigen we een nieuwe samenwerking aan met Metaswitch. Met hun Perimeta SBC zijn ze onze nieuwe leverancier voor het belverkeer van wholesale-klanten.

Dankzij de samenwerking met Metaswitch kunnen we schakelen op het hoogste niveau en kunt u rekenen op maximale schaalbaarheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Bovendien heeft Metaswitch een uniek troubleshoot-systeem beschikbaar voor alle calls.

Metaswitch Perimeta
100%
min
50%

Met meerdere onafhankelijke clusters in Europa in de High Availability-configuratie hebben we een betrouwbaar netwerk gecreëerd. Metaswitch is in basis opgebouwd speciaal voor virtualisatie, waardoor dit perfect aansluit op waar we al mee werken.

Met de samenwerking en implementatie van de beschikbare systemen kunnen we ons hoge serviceniveau blijven garanderen en nog meer klanten aansluiten op een van de beste SBC-systemen die er vandaag de dag beschikbaar zijn.

Over Metaswitch

Metaswitch geldt als één van de marktleiders voor communicatiesystemen die hoge kwaliteit en maximale capaciteit combineren. De oplossingen worden wereldwijd gebruikt door grote carriers en telecomproviders. Hun visie is gericht op platformen die zowel vandaag de dag als in de toekomst de standaard zullen blijken. Bekijk meer informatie op www.metaswitch.com.

Voiped Telecom kondigt strategische selectie met Metaswitch aan