• +31 88 8000 500

Voiped Telecom kondigt strategische selectie met Metaswitch aan

Jan,6,2020 Metaswitch Perimeta

Voiped Telecom heeft Metaswitch's met hun Perimeta SBC verkozen als nieuwe leverancier om het belverkeer in de wholesalemarkt te verwerken.

Door Metaswitch te selecteren, kan Voiped Telecom met het hoogste niveau schakelen en concurreren met alle partijen als het gaat om schaalbaarheid, betrouwbaarheid en de flexibiliteit. Daarbij is ook de keuze gevallen voor het troubleshooten van calls waar Metaswitch een uniek systeem voor heeft geïmplementeerd.

Metaswitch Perimeta

Voiped heeft gekozen om meerdere clusters in Europa op te zetten die elk op zichzelf staan en volledig in een High-Availability configuratie staan. De reden voor Metaswitch was ook onder andere, omdat dit systeem vanaf de grond af aan gemaakt is voor virtualisatie en Voiped daar uiteraard ook op is ingesteld.

Door dit te implementeren continueert Voiped Telecom haar hoge niveau en kan hierdoor meerdere klanten nog lokalere connecteren met één van de beste SBC-systemen die er op de markt zijn vandaag de dag.

Over Metaswitch

Metaswitch één van de marktleiders als het gaat om hoge capaciteit/kwaliteit communicatie-systemen. De oplossingen worden wereldwijd door alle grote carriers en telecomproviders gebruikt. Hun visie is altijd geweest om de producten en diensten te ontwikkelen op de platformen die vandaag de dag en in de toekomst gebruikt worden, wat een groot voordeel is. www.metaswitch.com

Voiped Telecom kondigt strategische selectie met Metaswitch aan