• +31 88 8000 500

IP Transit

IP Transit

Hoge capaciteit Internet connectiviteit

Voiped B.V biedt IP Transit-diensten aan vanuit onze vestiging in Nederland, en ook in grote Europese steden. IP-transit verbindingen kunnen worden gecombineerd met koppelingen terug naar uw datacenterrek of kantoorgebouw.
Ons netwerk is volledig carrier neutraal en heeft een extreem hoge mate van veerkracht en diversiteit in zowel zijn fysieke als logische routing.

Kenmerken van de Voiped Telecom IP Transit-service

Directe Internet verbindingen

We bieden uitgebreide peerings aan enkele van 's werelds grootste openbare peering-uitwisselingen in het VK en de grootste in Europa.

Hoge redundantie en lage latentie

Door verbinding te maken via meerdere providers en een dicht verbonden IP-netwerk te hebben, kan uw bedrijf profiteren van de snelste en meest betrouwbare Internet verbinding.

IT-infrastructuur hosting

Onze robuuste IT-faciliteiten ondersteunen de meest cruciale bedrijfskritieke netwerken. Met professionele IT-ondersteuning houden we uw IT-netwerk in stand.

Colocatie

We werken samen met een rijk ecosysteem van ISP's en bieden IP-transit als kostenefficiënt om alle Internet bestemmingen te bereiken op basis van kosten per megabits per seconde (Mbps).

SLA garanties

Onze SLA garandeert uw uptime en biedt professionele IT-ondersteuning. Onze levering maakt gebruik van eersteklas kernrouters, standaardconforme switching, best practices netwerkontwerpen en de meest flexibele softwareprotocollen.

Aangepaste connectiviteit

Voor grotere verbindingsflexibiliteit en verhoogde schaalbaarheid bieden we volledige aanpassing van IP-transit via aanvullende netwerktechnologieën zoals VPN, VPLS, MPLS en SD-Wan.