• +31 88 8000 500

Internet connectiviteit overal in Nederland geleverd

Continu aangedreven netwerk connectiviteit precies waar u het nodig hebt.

Voiped Telecom is een Internet service provider en we faciliteren een verscheidenheid aan flexibele en robuuste connectiviteitsoplossingen die hoge kwaliteit, hoge beschikbaarheid, onbeperkte schaalbaarheid en geoptimaliseerde beveiliging in uw netwerk bieden. Onze unieke aanpak helpt bedrijven bij het faciliteren van optimale prestaties en productiviteit door toonaangevende connectiviteit die verbindingen biedt op elk moment en op elke  bedrijf locatie.

Onderneming zakelijke

Met glasvezel verhuurde lijnen bieden Ethernet point-to-point (P2P) snelle Internettoegang voor gegarandeerde bandbreedte die nooit wordt gedeeld of onderbroken en beschikbaar is voor Bedrijven in heel Nederland.

Middelgrote bedrijven

EoFTTC is geschikt voor alle KMO's waar Internettoegang cruciaal is, het biedt supersnelle breedband met constante bandbreedte en niet-competitieve lijnen naast gegarandeerde SLA's.

Gering bedrijven

Voor een scala aan connectiviteit, combineer FTTB, FTTN of 4G voor betrouwbare en beveiligde breedband met aanvullende SLA-garanties. Geschikt voor kleine bedrijven met ongeveer 5 werknemers.

Internet connectiviteit op elk gewenst moment en op elke locatie.

Voor verhoogde zakelijke productiviteit biedt Voiped Telecom flexibele en veilige mobiel internet data met de meest betrouwbare netwerken in Nederland.

Gering, middelgrote en grote bedrijven.