ICT Installatie

ICT Installatie Nederland

ICT Installatie 

ICT Field Services gezocht? We werken voor bedrijven, operators en bijvoorbeeld serviceproviders door heel Europa. In dynamische omgevingen, zowel intern als extern. Altijd met gecertificeerde IT Field-professionals, die uitblinken in superieure expertise en uitstekende klantcommunicatie.

We garanderen een vlotte bedrijfsvoering, dankzij snelle en probleemloze ICT-functies. Ideaal in de sterk-globaliserende wereld van vandaag de dag, zodat u kunt werken voor tevreden klanten. Schakel ons in voor hulp bij de interne IT-infrastructuur of om de complete IT uit te besteden. Voiped Telecom biedt u precies het pakket dat u nodig heeft.

IT Installaties

Met gecertificeerde en goed uitgeruste ICT-professionals werken we aan robuuste ICT-connectiviteit voor klanten door heel Europa. Zowel op vaste als dynamische locaties.

Noodherstel

Wij bouwen netwerken op, creëren private en publieke cloudomgevingen en beheren, bewaken en optimaliseren de netwerkinfrastructuur. Inclusief noodherstel als dat nodig is.

Maatwerk-projecten

Onze toegewijde projectmanagers werken graag met u samen voor oplossingen op maat. Specifiek afgestemd op de zakelijke behoefte die er bij u leeft.

Diensten in meer dan 22 talen

Binnen ons diverse team spreken we meer dan 22 internationale talen. Op die manier leveren we end-to-end-connectiviteitsoplossingen door heel Europa. 

 Uitstekend klantenservice

Onze ervaren technici en projectmanagers staan altijd voor u klaar met duidelijke antwoorden en concrete oplossingen. Persoonlijk en betrokken bij uw uitdagingen. 

Migraties

Zoekt u begeleiding bij de transitie naar de cloud of integratie met de rest van de technische infrastructuur? Wij begeleiden u waar nodig en denken na over de beste strategie.