FTTH en FTTO voor sneller internet in Nederland

fttb

Van breedband naar FTTB en FTTN

FTTB en FTTN vormen de nieuwe standaard voor razendsnelle internetverbindingen via glasvezel. Steeds meer bedrijven maken daar gebruik van, door over te stappen vanaf hun traditionele breedbandverbinding.

Glasvezel bestaat uit een of meer optische vezels, die razendsnel gegevens versturen met licht. Dat is sneller dan breedband, zelfs op grote afstand van de centrale. De typische vertraging die toeneemt met meer afstand behoort daarmee tot het verleden.

Voiped Telecom verzorgt de glasvezel-aansluiting voor bedrijven die hun klanten de beste internetsnelheid willen aanbieden. Waar in Nederland u zich ook bevindt, wij garanderen op basis van de SLA de internetverbinding die u wenst.

Full-service: van inventariseren tot leveren

Voiped Telecom is uw full-service specialist. We adviseren, inventariseren, implementeren en leveren. Zowel FTTB (naar het gebouw) als FTTN (naar de code). Een zakelijke verbinding om op te vertrouwen, met alle voorwaarden zoals u die wenst.

Een betrouwbare internetverbinding aanbieden aan uw klanten? Wij zijn uw contactpersoon en nemen het werk graag volledig voor u uit handen.

Neem contact op