Ethernet over FTTC

EoFTTC

Wat is Ethernet over FTTC (EoFTTC)?

Het is een ethernetverbinding via de optische vezels van glasvezel. Niet langer via een koperen verbinding waarbij de afstand afbreuk doet aan de snelheid. In plaats daarvan garanderen we een symmetrische snelheid van 20 Mbps. De bandbreedte loopt bovendien op tot 76 Mbps, voor maximale prestaties voor internet, MPLS en IPVPN. Zoekt u een manier om snel grote bestanden en grote hoeveelheden gegevens te delen? EoFTTC is ideaal voor SIP, videoconferenties en realtime zakelijke applicaties.

Voordelen van EoFTTC voor bedrijven in Nederland

Snelheid

Voiped Telecom EoFTTC garandeert snelheden tot 100 Mbps. Met de flexibiliteit om omhoog of omlaag te schalen, voor spraak en gegevens via één verbinding.

Betrouwbaarheid

Gegarandeerde uptime van 99,9%, dus de maximale zekerheid dat u altijd online bent. De overcapaciteit van ethernet voorkomt problemen van overbelasting.

Support

EoFTTC van Voiped Telecom met actieve monitoring voorkomt fouten en kwaliteitsproblemen. Bovendien is er 24/7 ondersteuning beschikbaar.

Onbeperkt

Uw eigen verbinding, zonder dat u die met anderen hoeft te delen. Voor onbeperkt gebruik, om maximaal te profiteren van EoFTTC van Voiped Telecom.