• +31 88 8000 500

Enterprise SD-WAN oplossingen

Enterprise SD-WAN oplossingen

Intelligentie en samenwerking in het gehele bedrijfs netwerk

De voordelen van gehoste en beheerde netwerkservices hebben de service noodzakelijk gemaakt om concurrerend te blijven in de onderneming niveau.

Voiped Telecom maakt het eenvoudig om een gedistribueerd filiaalnetwerk te configureren, implementeren en beheren vanaf elke locatie, zodat bedrijven en IT-organisaties meer kunnen doen met minder middelen.

Uw netwerk is een essentiële factor voor het welzijn van uw onderneming; het heeft altijd aandacht nodig om te zorgen dat het voorspelbaar, optimaal en veilig werkt.

Onze Managed Services zijn ideaal voor een organisatie die uiterste eisen stelt aan netwerkbetrouwbaarheid en servicekwaliteit. Onze deskundige technici zullen uw netwerk op afstand ondersteunen en beheren.

Gehoste bedrijfs netwerk functies

Voiped Telecom helpt ondernemingen om concurrerend te blijven in de veranderende economie van vandaag.

Bedien de bedrijfs kosten 

Implementeer beheerde netwerkservices voor minder operationele, onderhouds-, service-, hardware-, software- en infrastructuurkosten. Doorlopende onderhoudskosten worden ook verminderd.

24/7 Netwerk onderhoud 

Continue bewaking zorgt ervoor dat problemen gemakkelijker te voorkomen zijn voordat ze de dagelijkse werkzaamheden onderbreken. We implementeren eenvoudig te beheren hardware, circuits en VLAN's.

Verbeterde beveiliging

Onze service omvat producten die uw bedrijf beschermen tegen spam, malware, virussen, inbraken en ongepaste webinhoud. Bovendien zijn alle transacties, bedrijfskritieke applicaties en gegevens ook veilig opgeslagen.

Verbeterde Netwerk beschikbaarheid

Een hoge mate van netwerkbeschikbaarheid is van vitaal belang voor een bedrijf. Managed networking kan de uptime in het bereik van 99,999% garanderen, wat uitstekend is voor civiele diensten zoals brandweer, politie, ziekenhuis en nood- en hulpdiensten.

Verbeterde Quality of Service 

We werkt met bedrijven die sterk verspreide netwerken hebben om hun uiterst kritieke netwerken intelligent te ontwerpen, te vereenvoudigen en te ondersteunen.We bieden SD-WAN-implementaties om uw netwerk volledig te ondersteunen.

Gemaximaliseerde prestaties 

Naadloze optimalisatie van spraak- en datanetwerkprestaties met tools die tijd- en kostenbesparingen opleveren die de ondersteuningstijd verkorten en effectieve monitoring mogelijk maken, waardoor netwerkproblemen worden voorkomen.