• +31 88 8000 500

Beheerde enterprise connectiviteit

Voiped Telecom verschaffen een verscheidenheid aan flexibele en robuuste IP-connectiviteitsoplossingen die hoge kwaliteit, hoge beschikbaarheid, onbeperkte schaalbaarheid en geoptimaliseerde beveiliging in uw netwerk bieden. Veel bedrijven verbinden nu gedistribueerde en multi-filiaalsites met locaties op afstand of breiden internationaal uit en onze unieke aanpak helpt bedrijven bij het faciliteren van optimale prestaties en productiviteit via direct gehoste spraak- en internetdiensten die zorgen voor verbindingen met klanten, leveranciers, partners en gasten die betrouwbaarheid en continuïteit behouden op elk moment en op elke locatie. Zakelijke connectiviteit is afhankelijk van de snelheid van toegang tot clientrelatiebeheersystemen en productiviteit van medewerkers en Voiped Telecom biedt een volledig beveiligde gateway voor hybride connectiviteit die cruciaal is voor uw bedrijf, hoe groot of klein ook.

SD WAN Connectiviteit Nederland
Aangepaste SD-Wan

SD-WAN is de volgende generatie oplossing om op veilige en intelligente wijze verkeer door het WAN te routeren om de functionaliteit van ver services via MPLS en breedbandinternetdiensten te gebruiken.

Lees verder
VPN
Internet Peering

Voiped Telecom levert de infrastructuur om rechtstreeks met een IX-provider te verbinden zonder te hoeven investeren in extra connectiviteit.

Lees verder
Mobility wifi
WiFi Mobiliteit

Verbind WiFi waar uw klanten ook zijn met Voiped's unieke hybride WiFi-oplossingen die toonaangevende toegangspunten bevatten die zijn verbonden via de cloud of als een privé on-site netwerk.

Lees verder