• +31 88 8000 500

ICT diensten

Diensten

Enterprise-grade connectiviteit.

Datacenter diensten.

Draadloze mobiliteit.

ICT installatie diensten.

ICT diensten

Enterprise-grade connectiviteit.

Veel bedrijven verbinden nu gedistribueerde en multi-filiaalsites met locaties op afstand of breiden internationaal. Met Voiped Telecom, onze uniekeuit en onze unieke aanpak helpt bedrijven bij het faciliteren van optimale prestaties en productiviteit. Door onze levering van enterprise-grade connectiviteitsdiensten, bieden we netwerkverbindingen die behendigheid en robuuste betrouwbaarheid ondersteunen.

MPLS en SD-Wan

SD-WAN is de volgende generatie oplossing om Internetverkeer veilig en intelligent te routeren. Klanten kunnen ook genieten van de voordelen van SD-WAN services via MPLS.

IP Peering

Voiped Telecom biedt de IX-infrastructuur voor het verbinden en uitwisselen van verkeer tussen ISP's, zonder een derde partij te hoeven betalen om Internetverkeer te transporteren.

IP Transit

Onze Europese IP Transit-service levert de hybride Internet connectiviteit die uw bedrijf nodig heeft. Acess 100% carrier neutrale connectiviteit met diensten op aanvraag.

Wil je meer informatie over Enterprise connectiviteit diensten?

Colocatie diensten

Van private rack-ruimte tot colocatie-suites en kooien, onze datacenterruimte biedt flexibele en schaalbare colocatie-oplossingen voor bedrijven in heel Europa.

Connectiviteit

Onze partnerschappen met primaire internetproviders in heel Europa stellen ons in staat u te verbinden met wereldwijde locaties met veerkrachtige en volledig betrouwbare connectiviteitsdiensten

Beheerde datacenter diensten

Onderhouden door onze zeer bekwame en gecertificeerde IT-professionals, bieden wij directe en zeer beschikbare professionele datacenter diensten en migratieon dersteuning.

Wil je meer informatie over datacenter diensten?

ICT diensten

Draadloze mobiliteit.

Draadloze mobiliteit is tegenwoordig de gateway voor enterprise-grade connectiviteit. Omdat steeds meer apparaten verbinding maken met het draadloze netwerk, zorgt u voor de beschikbaarheid en optimale prestaties die uw bedrijf nodig heeft om te groeien.

Wi-Fi draadloos Internet

Uw bedrijf heeft overal en altijd een snelle Internetverbinding nodig. We hebben oplossingen voor de korte en lange termijn voor bedrijven op een vaste locatie en op afgelegen locaties.

In de cloud gehoste Wi-Fi mobiliteit

Schakel Agile BYOD-connectiviteit in en stel uw medewerkers in staat op afstand verbinding te maken voor een volledig draadloos netwerk.

Aangepaste Wi-Fimobiliteit

Geniet van hybride multi Wi-fi mobiliteit vergezeld van MPLS en, of IP-VPN. We bieden aangepaste Internetverbindingen die zijn afgestemd op uw zakelijke behoeften.

Wil je meer informatie over Wi-Fi mobiliteit?

Veld diensten

Onze buitendiensttechnici bevinden zich in heel Europa en zijn opgeleid in meerdere domeinen om uw ICT-verbindingen te installeren en te onderhouden.

Beheerde IT-services

Bedrijfscontinuïteit is cruciaal en onze IT-servicedesk-professionals zijn specialisten die op afstand toegang hebben tot uw systeem om installatie, onderhoud en interventie uit te voeren met minimale verstoring.

Externe ICT partner

We werken strategisch samen met ICT-dienstverleners om optimale resultaten voor onze klanten te benutten. Interesse om met ons samen te werken?