• +31 88 8000 500

Voiped Telecom levert een totaalaanbod aan carrierdiensten.

Diensten

Voiped Telecom levert een heel scala aan diensten voor tal van bedrijven als telecomproviders, partners en grootzakelijke klanten. Hierbij maken wij gebruik van ons wereldwijde netwerk waarmee wij voor iedere vraagstuk een product, dienst of oplossing hebben. 

Wholesale carrier

Wij bieden als één van de weinigen echte wholesale carrierdiensten aan. Wij excelleren in no-nonsens diensten zonder hoge opstartkosten. Hierdoor kan zowel een partner, telecomprovider als grootzakelijke klant direct profiteren van vele voordelen. Opstarten gaat soms in een uur, waarbij andere partijen weken zo niet maanden doen over het aansluiten van een aansluiting met een dienst die daarbij besteld is.

Lees verder

Kopregel

Telecom

Alle diensten voor vaste telecomoplossingen hebben wij in huis. SIP-trunking, nummerdiensten, interconnects en wholesale terminatie zijn onze diensten waar wij in uitblinken.

Lees verder

Connectivity

Behoefte aan connectiviteit op een lokatie in Nederland of Europa? Wij hebben de beste oplossingen voor u met dank aan ons Europees netwerk.

Lees verder

Maatwerk

Maatwerk is onze hobby, zonder dat het veel moet kosten. Wij denken graag mee in allerlei trajecten waarbij er gezamelijk tot de beste oplossing gekomen kan worden.

Lees verder