• +31 88 8000 500

Datacenter Diensten

Professioneel Datacenter Beheer

Uw IT-activiteiten en automatisering naar een hoger niveau tillen? Wij creëren met onze Managed Datacenter-diensten een hybride IT-omgeving waar u op kunt vertrouwen. Onze ervaren IT-professionals garanderen de beste beveiliging voor hoogwaardige technologie op locatie, in de cloud en voor het complete netwerk en de IT-infrastructuur.

Backup en noodherstel

Back-up noodherstel met colocatie-oplossingen op maat. Wij garanderen de flexibele en betrouwbare IT-infrastructuur bescherming waar u naar zoekt. 

Garantie

Verklein risico’s met onze uitgebreide servicecontracten en garanties. Zekerheid over professioneel datacenter migratie- en consolidatiediensten door professionals. 

IP-Transit

Kies een internetprovider voor snelle en betrouwbare glasvezelconnectiviteit door heel Europa. Profiteer van directe verbindingen voor perfecte IP-doorvoer. 

Migraties

Onze deskundige en gecertificeerde ICT-professionals begeleiden u bij de implementatie en overdracht van bestaanden omgevingen naar onze Managed Datacenter-diensten. 

Projectmanagement

Minimaliseer risico’s en optimaliseer prestaties, dankzij de hoogste professionele normen waar we mee werken. Voor alle mogelijkheden binnen het Datacenter Beheer. 

Netwerkondersteuning

Last van systeemfouten, verkeerde route-verbindingen en installaties die niet optimaal werken? Wij bieden de netwerkondersteuning waar u naar zoekt.