• +31 88 8000 500

Datacenter Beheerder diensten

Transformeer uw datacenter IT-beheer.

Onze beheerde datacenterdiensten transformeren uw IT-activiteiten en automatisering, terwijl deze overgaan naar een hybride IT-omgeving. We bieden ervaren IT-professionals, beveiliging en technologie op locatie, in de cloud en in netwerken om uw IT-infrastructuur te optimaliseren.

Noodherstel

We bieden back-up hybride noodherstel met aangepaste colocatie-oplossingen die flexibele en flexibele IT-infrastructuur bescherming bieden.

Verzending, contracten en garantie

Wij bieden professionele datacenter migratie- en consolidatie diensten voor uw IT-apparatuur met minder risico, ondersteund door onze servicecontracten en garanties.

IP-doorvoer

Voiped wholesale is een Internetprovider van snelle en robuuste glasvezel connectiviteit in heel Europa.Wij bieden directe verbindingen via grote volumes via onze primaire Europese providers om u over de hele wereld te verbinden.

Migraties van datacenters

Onze zeer deskundige en gecertificeerde ontwerpprofessionals bieden projectbeheer voor de implementatie en overdracht van een bestaande IT-datacenteromgeving naar datacenterdiensten in de fabriek.

Project management

We leveren een laag risico en maximale prestaties volgens de hoogste professionele normen en helpen uw interne team in alle fasen van uw datacenter-managementproject.

Externe netwerk ondersteuning

Onze zeer deskundige en gecertificeerde IT-professionals leveren installaties, lossen systeemfouten, routeverbindingen en meer op.