• +31 88 8000 500

Cloud Diensten

Kies met Voiped Telecom voor flexibele en betrouwbare IP-connectiviteitsoplossingen. Profiteer van hoge kwaliteit, hoge beschikbaarheid, onbeperkte schaalbaarheid en geoptimaliseerde beveiliging van uw netwerk.

Wilt u werken op meerdere locaties of internationaal uitbreiden? Onze unieke aanpak garandeert optimale prestaties en maximale productiviteit. Voiped Telecom is uw specialist in spraak- en internetdiensten voor verbindingen met klanten, leveranciers, partners en gasten. Betrouwbaar en beschikbaar, op ieder moment en op iedere locatie.

Vertrouw op professionele zakelijke connectiviteit met hoge snelheid. Maximale productiviteit, dankzij waterdichte beveiliging voor de gateway en hybride connectiviteit voor grote en kleine organisaties.

SD WAN Connectiviteit Nederland

SD-Wan-as-a-Service

Kies maximale netwerkbetrouwbaarheid en optimale servicekwaliteit met SD-Wan-as-a-Service. Configureer, implementeer en beheer filiaalnetwerken eenvoudig en op afstand.

Lees verder
VPN

Internet Peering

Remote Internet Peering voor verbinding met een IX-provider. Internetverkeer delen zonder grote investering in dure infrastructuur voor uw bedrijf. De toegankelijke oplossing.

Lees verder
Mobility wifi

WiFi Mobiliteit

Hybride Wifi-oplossingen om uw klanten altijd en overal een internetverbinding aan te bieden. Verbonden via de cloud of in een privé on-site netwerk. Flexibel en voordelig.

Lees verder