Cloud Diensten

Optimale connectiviteit van uw bedrijfsnetwerk naar de cloud

Kies met Voiped Telecom voor flexibele en betrouwbare IP-connectiviteitsoplossingen. Profiteer van hoge kwaliteit, hoge beschikbaarheid, onbeperkte schaalbaarheid en geoptimaliseerde beveiliging van uw netwerk.

Wilt u werken op meerdere locaties of internationaal uitbreiden? Onze unieke aanpak garandeert optimale prestaties en maximale productiviteit. Voiped Telecom is uw specialist in spraak- en internetdiensten voor verbindingen met klanten, leveranciers, partners en gasten. Betrouwbaar en beschikbaar, op ieder moment en op iedere locatie.

Vertrouw op professionele zakelijke connectiviteit met hoge snelheid. Maximale productiviteit, dankzij waterdichte beveiliging voor de gateway en hybride connectiviteit voor grote en kleine organisaties.

SD WAN Connectiviteit Nederland

SD-Wan-as-a-Service

Kies maximale netwerkbetrouwbaarheid en optimale servicekwaliteit met SD-Wan-as-a-Service. Configureer, implementeer en beheer filiaalnetwerken eenvoudig en op afstand.

Lees verder
Internet Peering

Hybrid VPN

Remote Internet Peering voor verbinding met een IX-provider. Internetverkeer delen zonder grote investering in dure infrastructuur voor uw bedrijf. De toegankelijke oplossing.

Lees verder
Mobility wifi

WiFi Mobiliteit

Hybride Wifi-oplossingen om uw klanten altijd en overal een internetverbinding aan te bieden. Verbonden via de cloud of in een privé on-site netwerk. Flexibel en voordelig.

Lees verder
Cloud opslag

Cloud opslag

Hybride cloudoplossingen verbeteren de efficiëntie, productiviteit en beveiliging van uw gegevens. Geef uw zakelijke cloudnetwerk volledig maatwerk voor hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid.

Lees verder
IP Transit

IP Transit

Routeer gegevens via een hoogwaardige verbinding die werkt onder Voiped Telecoms ASN. Oplossing speciaal ontworpen voor ISP's, serviceproviders en operators.

Lees verder
p2p interconnection

P2P Interconnection

Interconnectie zorgt voor meer efficiëntie tussen netwerken en maakt het mogelijk verkeer rechtstreeks uit te wisselen, waardoor het gebruik van zakelijke bandbreedte wordt verminderd en de gegevensoverdracht wordt verhoogd.

Lees verder